Легендата на ЦСКА и българския футбол Георги Димитров - Джеки изригна срещу случващото се на "Армията". Той определи пред вестник "Меридиан Мач" хората в клуба към днешна дата за "некадърници", а с такива "нищо не се постига". За него новият наставник Милош Крушчич е "поредното сръбско менте". Ето какво сподели Джеки: 

"Трудно ми е вече да коментирам нещата, които се случват на "Армията". Нищо общо нямам с тези хора, които са там. Те са некадърници, а с некадърници нищо не се постига. Без всеки може, но с всеки не може", категоричен е легендата и засегна темата с наставника.

"Питате ме за новия треньор. Какъв е тоя Милош Крушчич. Някакво сръбско менте като онова, което беше в Ботев (б.р. - Желко Петрович). Ама бил преди това в Холандия. Бил е в Холандия, колкото аз съм бил в космоса. И за Люпко Петрович не знам въобще за какво дойде. По-лошо от това, което е в момента, трудно може да стане. Такова чудо не е било никога", остър бе легендарният бранител и коментира и темата "Бодуров".

"Не знам защо му се обръща толкова внимание на този. Да не е Бекенбауер? Излязъл сега Бодуров, пише някакви неща. За някои работи може и да е прав. Ама защо сега ги казва - толкова дни след събитията. Сега е малко като след дъжд качулка", каза още Джеки и изненадващо за мнозина похвали реферите в България.

"Хубави думи мога да кажа само за съдиите в България. Те, хората, поне се развиват. Това го казвам съвсем сериозно. И още нещо искам да кажа. И държа да го напишете - който си мисли, че проблемът на българския футбол са Боби Михайлов и Ники Михайлов, е много далеч от истината. Ако те двамата са проблемът, има държавни органи да ги хванат и да ги обесят, ако трябва."

"Проблемът е, че много други некадърници се крият зад тях. Проблем са такива хора като Михаил Мадански, които нямат нищо общо с футбола. Казвам ви го, без да искам да се слагам на никого. Не ми пука от нищо. Просто казвам нещата, каквито ги виждам", завърши Димитров.