Ботев (Пловдив) най-после получи това, което чакаше с години, и това, което несъмнено заслужава. "Канарчената" имат европейски стадион, който феновете пълнят вече втори мач. На пръв поглед всичко за добро представяне е на лице. Нов стадион, ентусиазъм, пълни трибуни, голям бюджет.

Едно нещо обаче липсва на популярния пловдивски клуб. Това е добър треньор. За съжаление на феновете в момента Ботев не разполага с такъв. Бруно Балтазар проваля всичко хубаво, което се случва в клуба. И тук въпросът е докога ръководството ще го търпи. Идва чужденац в България и вместо да си наляга пърцалките да работи, се оправдава.

Според него всички са виновни и грешни, само той е читав. Обяснява ни колко е лош футболът ни. При това положение какво прави в България? Проваля Ботев и се оправдава с някакви заучени и изтъркани фрази, за да се хареса на феновете. Лошото е, че не разбира, че по този начин не става...

Нелепи оправдания и в крайна сметка с 16 млн. лева бюджет - 10 място. И срамна страница в историята на клуба - без българин в състава в мача срещу Левски.

Време е ръководството на Ботев да вземе мерки. Със сигурност има поне една дузина български треньори, които са по-добри от Балтазаар.