Нападателят на ЦСКА - Дюкенс Назон, беше избран за Играч на мача при равенството 1:1 срещу Черно море и ще пие шампанското на Gong.bg. Хаитянинът заяви, че малките детайли липсват на отбора. 

"Разочарован съм, защото беше домакински мач. Мисля, че Черно море не трябва да взима нищо от гостуването си тук, защото това е нашият дом. Имахме шансове за гол, но не вкарахме. Липсват ни малките детайли и трябва да ги нагодим, за да се борим за титлата", започна Назон. 

"Мач след мач започваме да играем по-добре. Завръщаме се към нашия футбол. Трябва да вкараме възможностите си, това беше проблемът днес. В същото време не трябва да пускаме такива попадения". 

"Мисля, че атмосферата е добре. Не мисля, че ритъмът ни липсва, дойдоха доста нови футболисти. Нямахме достатъчно почивка. Трябва да гледаме позитивно. Днес не спечелихме, но и не загубихме", продължи нападателят. 

"Обичам да помагам на отбора и да съм ефективен. Доволен съм, че вкарах, но първата ми цел да е помагам на отбора. Успехите ще зарадват феновете, сигурен съм, че ще ги видим да ни подкрепят. Аз им вярвам, надявам се и те да ни повярват. Има умора, с която трябва да се справим. Позитивните резултати ще направят така, че с феновете да сме едно", добави нападателят.