Капитанът на Черно море Даниел Димов също зачекна темата за съдийството на мача с Етър, който бе загубен от варненци с 0:1 на „Тича”. Домакините имаха претенции за две дузпи, които обаче не бяха отсъдени от рефера Петър Костадинов.

Неочаквана загуба, но в крайна сметка момчетата на Етър се бориха от първата до последната минута, теренът същ не бе най-добрият, но това не трябва да ни служи за оправдание, тъй като той е един и същ и за двата отбора. Смея да кажа, че проспахме първото полувреме. През второто създадохме три чисти ситуации, в които малшансът ни попречи да отбележим гол”, коментира Даниел Димов.

„За другите работи вие сами видяхте как се случиха, какви положения се пропускаха с лека ръка, но да не влизаме в тази насока. Поздравяваме отбора на Етър, възстановяваме се, но наистина жалко, защото беше удобен шанс за нас да увеличим актива си. И в двете ситуации за дузпа, и двете бяха повече дузпа, отколкото не. И в двете ситуации нарушенията започват в наказателното поле и не виждам каква е причината и основанието да не се дадат. Мен обаче повече ме е яд, че не успяхме да си реализираме положенията през второто полувреме”, сподели още капитанът на Черно море.