Летният трансферен прозорец едва затвори, а до отварянето на зимния има още много време. Но въпреки това, в ЦСКА могат да са сигурни в наличието на един нов-стар футболист в състава си от 1 януари. Това е крилото Едвин Джеси. 

Той играе в момента като преотстъпен от "червените" в американската Мейджър Сокър Лийг за тима на Далас. Този клуб имаше опцията до 1 октомври да направи трансфера му постоянен, но не се е възползвал от нея, твърдят медиите в Гана и САЩ. 

Така Джеси се завръща на "Армията" след безславен период отвъд Океана и почти никакво игрово време. Самият той обяви, че се чувства нещастен от тази развръзка и иска да отиде някъде, където ще играе по-редовно. И това изглежда, че ще е в тима, който държи трансферните му права. 

Роденият в Холандия ганаец се чувствал изолиран в Далас и само чакал да свърши сезонът, за да се прибере в България. Ако тимът му не се класира за плейофите, кампанията му приключва в неделя. Но вероятността тексасците да се класират за следващата фаза е огромна, така че кошмарът на Джеси в САЩ ще продължи вероятно още малко.