Българският ЦСКА излиза за 3-тия си мач от тазгодишното издание на груповата фаза на Лига Европа, гостувайки на швейцарския първенец Йънг Бойс. Срещата е с начален час 22:00, а ние от Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от двубоя на живо. 

ЦСКА излиза в много добре настроение след точката преди седмица при гостуването на Рома в Рим, както и победата през уикенда срещу Царско село. Сега момчетата на Дани Моралес имат за цел да постигнат втори пореден престижен резултат в Европа, излизайки на негостоприемния "Ванкдорф Щадион".

Съперникът обаче също ще търси задължителен успех, след като до момента събра 1 точка от първите си две срещи. Предимство за швейцарците може да се окаже и липсата на двубой през уикенда, след като двубоят от местаната Суперлига срещу Лугано беше отменен. 

В лагера на "червените" ще трябва да се справят без капитана си Петър Занев, който има проблем с травма, но с това изключение  Моралес и неговия щаб ще може да разчита на всичко най-добро за големия мач в Йънг Бойс.