От ЦСКА ще покажат дизайна на новата си екипировка в събота точно в 19:48 часа. От клуба загатнаха в публикация във Фейсбук, че в екипировката ще са вплетени патриотични символи и емблематични личности, свързани с армейския клуб.
 
“С екипа тази година искаме да се върнем към корените – на отбора, на страната, на историята. За да бъде специален, обърнахме внимание на специални хора и символи, характерни за ЦСКА и България. В следващите няколко дни ще ви разкриваме детайли от него, както и посланията зад всеки един от тях. Целия екип ще ви покажем в събота, точно в 19:48 ч. 
 
“Винаги съм играл мъжки и без страх, готов да дам живота си за ЦСКА!” 
 
Цитатът е на Манол Манолов – Симолията, част от първия шампионски отбор на ЦСКА, рекордьор по титли с „армейците”, първенец и като треньор.   Едно от първите имена, които се появяват в съзнанието ни, няма как да не е на Манол Манолов – Симолията. Футболист, треньор, шампион. Но не само. Човешките качества, които отличават Симолията, са онези добродетели, които клубът ни трябва да следва, които са в сърцевината на идеята още от създаването му. 
 
Неслучайно единственият футболист в историята, който излиза на терена със звание „полковник”, Манолов е символ на честност, морал, достойнство, мъжество – всичко онова, с което истинският армейски дух се отличава. Ние като клуб имаме дълг да опазим тези ценности и да ги поставим отново на дневен ред в свят с объркан морален компас, в който често всички се губим. Пътят на Симолията е този, който искаме да следваме”, написаха от клуба.