Отборът на ЦСКА обяви програмата за лятната подготовка на тима. Тимът от Борисовата градина ще се готви по традиция в Австрия, където за момента има сигурни контроли с Гройтер Фюрт, Ред Бул Залцбург, Сепси и Ференцварош.
Предстои да се намери съперник и за още една проверка.
 
Ето какво написаха "червените" на официалния си сайт:
 
След първия етап от подготовката на Панчарево, ЦСКА ще замине на 15 юни за двуседмичен лагер в Австрия. Там тимът първоначално ще бъде настанен в база край Инсбрук, а от 23 юни ще тренира отново при перфектни условия в района на Залцбург.
 
В Австрия са насрочени 5 контроли, които ще стартират на 18 юни срещу доскорошния участник в немската Бундеслига Гройтер Фюрт. На 21-ви е планирана проверка с местен тим, който допълнително ще бъде обявен, след което на 24-ти юни ЦСКА ще премери сили с гранда Ред Бул Залцбург, спечелил в последните години 9 поредни титли в Австрия.
 
Лагерът ще завърши с още две контроли - срещу елитния румънски Сепси на 27-ми юни и унгарския шампион Ференцварош ден по-късно. След прибирането на тима в България ще бъде организиран още една приятелска среща, на която ще бъде представен официално състава за предстоящия сезон.
 
Допълнително ще ви уведомим за локацията на терените и началния час на срещите! Както всяка година, очакваме феновете на ЦСКА от цяла Европа да са заедно с отбора!