От ръководството на ЦСКА излязоха с официално обръщение към легендата на клуба Георги Илиев - Майкъла. 

Ето какво публикуваха "червените" на фициалния си сайт:

До г-н Георги Илиев, самонарекъл се Майкъла!

Не ви ли омръзна всеки Божи ден да се упражнявате с тегави и повтарящи се до болка словоизлияния върху вашия ЦСКА?

В тази връзка, Господин самоназвал се и поамериканизиран Майкъле, отчитайки вашата професионална архитектурно-строителна експертиза, мениджърски и ръководен опит във финансите и футбола, ние ръководството, ви каним да заповядате на Армията и да започнете да творите! Считайте го за официална покана за най-високия ръководен пост. Искаме да вложите всичките си умения, старание, знания и талант и да поемем заедно към нови необятни висини. Ако откажете, ще считаме изявите ви в медиите само като перманентни злободеяния към нашия велик клуб.

Дълбок поклон от наша страна за всички изстрадали привърженици, легенди, ръководство, настоящи играчи и треньори, които в тези тежки за клуба времена показват огромна солидарност и загриженост!

Само на вас обаче, като „най-голямата легенда“, нещо пак не ви е наред. Успокойте се г-н Илиев – Майкъла! Най-после ще ви бъде предоставена безплатна карта за ВИП зоната на полуразрушения ни стадион, който вие реконструирахте, за да придобие малко европейски вид.

Към легендите и извънземни бивши играчи като вас – респект! Несъмнено вашите 98 мача за ЦСКА ще останат завинаги в спомените на милионите привърженици.

P.S - Никой няма право да коментира пренебрежително и да подценява привържениците на ЦСКА, пък дори да се казва Майкъл. От Иваняне!

От ръководството