Ръководството на ЦСКА публикува на официалния сайт на клуба отворено писмо до президента на Славия Венцеслав Стефанов. Повод за реакцията на "червените" е изказване на Стефанов, който нападна остро рефера Ивайло Стоянов за съдийството му на мача между Локомотив Пловдив и ЦСКА , спечелен от столичния тим с 2:1. Според боса на "белите" Стоянов е помогнал на ЦСКА да спечели и по този начин ги е класирал за Лига Европа.

Ето как от ЦСКА отговориха на Стефанов:

Уважаеми г-н Стефанов,

Много Ви молим, въпреки, че сте корифеи на футбола в измъчената ни Родина, да не коментирате други отбори. Възхищаваме се на Вашия опит и мениджърски капацитет, но за голямо съжаление, установихме, че във Вашите качества, добродетели и професионални компетенции, липсва основен и важен елемент - математиката. Не може да проумеем, г-н Стефанов, как в продължение на 30 години борците Ви преподаваха знания в тази точна наука, но... Уви! Явно сте бягали винаги от час! И както се казва в една телевизионна реклама: „Не става само с ядене, трябва и акъл“.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.