ЦСКА приема Берое във втория съботен мач от деветия кръг на efbet Лига. Най-интересният мач от кръга е с начален час 20:15 и ще бъде излъчен пряко в ефира на DIEMA SPORT. Ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно от сблъсъка минута по минута. 

Това ще бъде генерална репетиция за възпитаниците на Стамен Белчев преди първия им двубой от груповата фаза на Лига Европа срещу Клуж, който ще бъде следващия четвъртък на стадион „Васил Левски“.

„Армейците“ са в серия от 24 мача у дома, в които са непобедени. Последното поражение от Берое в София датира от 2015 година. В исторически план „червените“ са били крайни победители в 48 от 55-те сблъсъка между двата тима.

По време на паузата за националните отбори ЦСКА тренира двуразово на базата в Панчарево. Пеняранда и Синклеър са картотекирани и готови за игра.

Берое, от своя страна, търси връщане към добрите резултати след две поредни поражения срещу Лудогорец и Локомотив Пловдив в последните кръгове на efbet Лига. 

За гостите Иван Минчев е наказан. Конте е контузен, а Кукула е под въпрос. Карлос Охене се завръща в редиците на Димитър Димитров.