По време на извънредното положение, в което се намира България от близо два месеца, ЦСКА опитва да разнообразява своите фенове.

„Червените“ публикуваха клип в една от социалните мрежи, в който място намериха едни от най-техничните изпълнения на футболистите. Под публикацията „армейците“ написаха: „Кой е най-добрият?“. Феновете на тима имат възможност да изберат кой им е направил най-силно впечатление.

Първият, който попадна на видеото е юношата на ЦСКА Митко Митков, който финтира много технично Свилен Щерев от Дунав, прокарвайки топката между краката му. Вторият е голмайсторът на „червените“ Али Соу, който също прокарва елегантно кълбото между атакуващият го Александър Цветков от Берое. Третият е Брадли Мазику, който преодолява на скорост Стефан Христов от Витоша Бистрица. Последен, но с цели две красиви изпълнения е Едвин Джеси, който първо технично преодолява Иван Горанов от Левски, а след това попада и хубаво изпълнение срещу защитник на австрийския Адмира Вакер.

Публикацията веднага събра множество коментари, а един от тях бе на замесен във въпросния клип. Крилото на ЦСКА Едвин Джеси написа: „Изберете един, това не е въпрос“, като след това добави и усмихнато човече.