ЦСКА приема Ботев Враца на "Българска Армия" в мач от 30-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 20:15 и може да я гледате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи за вас всичко най-интересно около сблъсъка. Трябва да се отбележи, че двубоят ще се проведе без публика, заради наказанието, което изтърпяват "червените".

ЦСКА ще е в приповдигнато настроение, като клубът преди няколко дни празнува 75 години от своето създаване. Друга чудесна новина за феновете на "червените" е, че тимът е получил виза за строеж на своя стадион. Дюкенс Назон започна да се завръща към добрата си форма, като отново отбеляза в последния кръг. Брадли Де Нойер и Браян Морено са под въпрос, а Юрген Матай и Густаво Бусато са наказани за сблъсъка.

Ботев Враца бе в трудна серия, но в последния кръг записа победа, след като не бе триумфирал в последните шест мача. Тимът допусна по 4 гола във всеки от последните си 4 мача срещу ЦСКА във всички турнири. Браян Переа се оказва изключително ключов за Ботев Враца, като е участвал в 50 процента от головете на тима през сезона в efbet Лига.