Грозни сцени се разиграха на стадион Българска армия преди дербито на 13-ия кръг в efbet Лига между ЦСКА и Локомотив Пловдив.. Инцидентът стартира на границата между секторите Б и А, след като фенове на гостите от Пловдив атакуваха фенове и стюарди от страната на "червените".

Ултрасите на Локо прескочиха загражденията, потрошиха част от недочупените седалки в блока между секторите "А" и "Б", след което започнаха да се бият с фенове на ЦСКА.

Антон Узунов
26 снимки

Стюардите не успяха да се справят първоначално със ситуацията и след това се наложи цялата полиция от сектор Г, както и такива извън стадиона, да влязат и да въдворят ред.

Феновете на столичани от сектор "Г" не останаха безучастни, също прескочиха загражденията, други пък тръгнаха по пистата и се отправиха към мястото на инцидента.

С огромни усилия от страна на полиция, стюарди и някои хора ситуацията беше овладяна и се успокои. В същото време играчите на Локомотив (Пловдив) не излязоха и изчакаха 5 минути , за да се успокои обстановката. За радост, не се стигна до по-сериозни инциденти.