Перуанският футболист Хеан Деса отдавна не генерира новини, свързани с неговите голове в отборите на Левски София, Алаинса Лима, Монпелие или Жилина. По всичко личи, че вече бившият футболист има достатъчно проблеми в личния живот, които далеч не са свързани с футболния терен.

Например, през миналата седмица пред Magaly TV: La Firme бившата партньорка на футболиста обясни какви ги върши атлетът.

Антон Узунов
62 снимки

Все още съпругата на играча – Клейди Роси Медина, призна, че той я е насилвал. Тя е съобщила това в съда, тъй като не за първи път настоящият нападател на Карлос Стейнд е съден от бивш партньор. Нешо повече, Роси го съди по същата причина, когато е била и бременна. Един от тези, които говори с Медина в продукцията беше Елва Врачко. Тя наречи Деса „най-лошият баща сред всички”.

„Това не е добър пример с него. Той не се съобразява с децата си”, акцентира водещата. По същия начин Фернанда Карион, която е в Испания, посочи, че Деса няма никакъв контакт със сина си Матиас и тя е тази, която се грижи за него.

И Врачко, и Карион твърдят, че са преживяли ад в отношенията си с Хеан Деса. Карион коментира, че трябва да моли за издръжка на сина си, като говори, че е била изнудвана за парите в замяна на неприкосновеност в личния живот. Тя е решила да отиде в Мадрид преди две години, за да даде на малкото си дете по-добър живот.

Врачко също има оплаквания срещу Деса, че не се грижи за децата, които ѝ е направил. Моделът каза, че никога не получава пълна издръжка.

„След четири години Хеан, той изплати за 4 години само шест издръжки”. Тя призна, че той я е пребил жестоко в хода на връзката им и се е наложило моделът да лежи в болница.