След като БФС официално обяви, че първенството ще бъде спряно за един месец, клубовете от шампионата трябваше да изготвят нова програма за работата си. За момента голяма част от отборите в efbet Лига не провеждат тренировки, а са ги отложили за следвщата седмица. Такъв е случаят и с Берое. "Заралии" обявиха на клубния си сайт, че ще продължат заниманията си през следващата седмица - 17 март.

"Както е известно днес БФС обяви, че преустановява първенството на efbet Лига до 13 април. При промяна на обстоятелствата обществеността ще бъде информирана.

Всичко това ясно означва, че двубой с „Черно море“ в неделя няма да има. Новата дата за срещата ще бъде обявена допълнително.

Днес играчите на „Берое“ направиха своята редовна тренировка и ще бъдат пуснати в почивка три дни. Те ще възстановят своите занимания във вторник (17 март). Следващите планове за продължаване на подготовката ще бъдат обявени допълнително.

ПФК „Берое“ изразява своята подкрепа към всички българи и хора по света! Надяваме се, че всички ще бъдем здрави", написаха от клуба.