Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев разкри дали има намерение да потърси мнението за ситуацията в отбора на предшественика си Милош Крушчич.
 
"Милош Крушчич е много добър млад треньор. Видяхме се, но не сме говорили за отбора. Във времето може и да потърся неговото мнение, но съм сигурен, че колегите му, които остават в отбора, ще ме въведат бързо в обстановката", обясни Белчев на пресконференция.
 

Антон Узунов
29 снимки

Той беше категоричен, че отборът ще играе в евротурнирите.
 
"Сигурен съм, че отборът ще спечели квота за Европа. Без значение дали през бараж, или през редовния сезон. Отборът ще играе в Европа. Най-важното на този етап е да участваме в Европа.
 
Ако се класираме за евротурнирите, в което съм сигурен, ще имаме лагер една седмица. Най-вероятно на Панчарево. Искам да опозная по-добре играчите", добави завърнялия се на "Армията" специалист. 
 
Белчев призна за напрежение в ЦСКА.
 
"Няма как да няма напрежение след тази драматична загуба, но този мач е история. Трябва да го забравят. Работя в тази насока, а именно да бъде забравен възможно най-бързо този мач с Локомотив Пловдив. По-добре е да си вземем поуки и да мислим за следващия двубой, за да изглеждаме по-добре", каза още той.