Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев даде първата си пресконференция като нов наставник на тима. Той оповести и целите пред него до края на сезона и какво ще изисква от футболистите.

Антон Узунов
29 снимки

"Емоциите са големи в момента. Моментът е труден, трябва да възстановим играчите преди двубоя с Лудогорец, очаква ни работа, знам какво ме очаква и къде идвам. Не трябва много приказки, трябва да работим", коментира завърналия се на "Българска армия" специалист.

"Наследявам добри футболисти, искам играчите да бъдат по-спокойни и уверени на терена, следя мачовете, нищо повече, до вчера нямах достъп до кухнята на отбора и какво се чувства в нея", добави той.

"Много спекулации изчетох, разбрах, че ще стана треньор на ЦСКА след финала, това е, другото са спекулации. Ще искам от футболистите да бъдат по-уверени, да бъдем компактни когато загубим топката, трябва да работим здраво, това е. Когато се говореше, че ще идвам в ЦСКА имах договор с Арда, сега приех, тъй като бях свободен, условията са последното нещо, за което ще говоря", каза още Белчев.

"Ще има промени в екипа, нека изчакаме няколко дни. Али Соу е страхотен футболист, тепърва ще разговарям с него, при него нещо малко му трябва да бъде топ ниво. Имаме и 3-ма наказани играчи, нека не избързваме. Имаме привлечени 3-ма футболисти, със сигурност следим и други играчи, но дали ще има нови зависи от много неща, работи се постоянно върху селекцията. Не само тук е така. Различно е от първия път, само резултатите определят съдбата на треньора, работил съм със същите хора, всеки един от тях си знае работата, няма нужда да коментирам, всеки един от тях си е заслужил да работи в ЦСКА", добави още специалистът.

"Отборът ми се иска да изглежда по-добре, сега не е нужно да се правят много големи промени, за да не объркаме футболистите, сигурно ще направя промени, но това ще стане постепенно във времето", каза още Белчев.