Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията за срещата с Базел преди заминаването на "червените" за Щвейцария. Треньорът обяви, че Иван Турицов не е пътувал с отбора, докато Петър Занев е в групата за мача, но няма да е титуляр. 

Белчев не пропусна да предупреди, че независимо от резултатите им напоследък, Базел в никакъв случай не е слаб отбор и че неговите играчи ще трябва да подходят изключително отговорно. 

„Утре е мачът, който очакваме от много време. Имаме големи шансове в единичен мач. Базел вероятно е фаворит, но ние имаме своите шансове“, започна специалистът. 

„Състоянието на играчите е добро. Занев пътува с нас, но вероятно няма да е част от стартовата 11-торка. Турицов не пътува с нас“.

„Базел определено не е слаб отбор, не бива да вярваме на подобни изказвания. Не съм притеснен от представянето им срещу Анортозис, това е изцяло нов двубой“, завърши Белчев. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.