Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, коментира поражението на "червените" от Монтана с 2:3 в контролна среща, която се игра на "Българска армията".

"Добре е, че видяхме слабостите в нашата игра, не съм се заблуждавал, че сме перфектни. Надявам се до началото на първенството да изчистим някои детайли от играта, да създаваме много положения и да ги вкарваме. Тези играчи, които миналата година играха до последно, са физически готови на 100%, на новите футболисти ще им трябва малко игрова практика и физически трябва да наваксат, но трябва да се справяме", заяви Белчев. 

Антон Узунов
47 снимки

"Играчите, които не са взели участие, имат леки болежки, но се надявам до неделя, когато ще подновим тренировки, да бъдат възстановени. Като цяло, на 90% съм избистрил състава. Надявам се до втория мач да изчистим някои детайли", каза треньорът.

"Мач като мач. Нищо по-различно от това с кой играем. Във всеки един мач футболистите на ЦСКА трябва да подхождат по един и същ начин, нямаме право да си избираме имена и противници, да се съобразяваме. В никакъв случай не подценяваме нито един отбор и така трябва да бъде", каза наставникът за предстоящия сблъсък с ЦСКА 1948.