Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, отправи критика към "сините" за представянето през сезона. Адвокатът обаче похвали феновете, които помагат активно за спасението на клуба. Той даде съвет на Наско Сираков за излизане от кризата.

"Има няколко добри новини за Левски. Едната е, че феновете помагат активно за спасението на Левски. Привържениците са събрали повече от четири милиона лева в полза на клуба. Другата добра новина е, че се изясни собствеността на Левски. Третата - освободихме се от скъпоплатените футболисти, които не заслужаваха високите си заплати. 

Има обаче и една лоша. Може би за първи път в своята история Левски се бори за своето спасение. Ако загубим днес от Славия, именно това ще се случи. Левски играе слабо и без никакво самочувствие и агресия. Трябва да се залага на младите играчи. Ако се провалят, поне ще са наши играчи и ще им простим. Тъкмо започнат да играят юношите на клуба и изведнъж коренна промяна, взимат се някакви чужденци. Нищо, ние пак обичаме Левски", заяви пред БНТ Батков.

"Какъв съвет ще дам на Сираков? Да не губи връзка с феновете, да внимава със
селекцията и да налага млади играчи", добави адвокатът, който за финал коментира предстоящия конгрес на БФС:

"Ивков е добър вариант. Отдавна се занимава с футбол, освен това е адвокат. Бербатов също става, ако Стилиян Петров се откаже. Нека видим нови лица".