Наставникът на Левски Славиша Стоянович се ядоса на "интригите", които се създават около клуба в последните дни. Треньорът акцентира, че нито е подавал оставка, нито ще си тръгва от клуба.

“Отпадането от Славия беше много разочароващ момент за феновете и нас. Приключихме там за този сезон. Трябва да мислим за мача утре, защото играем с директен конкурент. Трябва да имаме повече енергия и мотивация. Не съм казвал, че си тръгвам. Нито, че подавам оставка. Вярно е, че говорих с футболистите и поех своята отговорност. Говорих с г-н Сираков и с хората в клуба. Тежки моменти, но не са за първи път в моя живот и кариера. В такива моменти виждаш как бързо се правят интриги. Разбираш кой кой е в такива моменти. Очаквам различен мач от наша страна като агресия, желание и комбинации.

"Да не допуснем наивните грешки от мача със Славия за Купата, дадохме им два гола, а не се прави така. Това са детско-юношески грешки. Относно контузените ситуацията е малко по-добре, но не е нещо специално. Дано всичко утре е добре. След това имаме три седмици да подготвим играчите, които физически не са добре. Краев започна да тренира с отбора, близнаците започват. Чакаме позитивна информация от Барселона за Матео Стаматов. Очакваме в тази пауза всичко да се оправи”, коментира пред сайта на клуба Стоянович.