Преди няколко дни в престрелка на бензиностанция край Околовръстното бяха ранени двама души. В случая беше замесено името на футболиста на ЦСКА Георги Йомов, който първоначално той отрече да е бил на мястото. Тази седмица в съда стана ясно, че баща му е стрелял по групата, с която е станало спречкването и после е избягал.
 
Приятелката на Йомов - Ариа разкри подробности за това какво се е случило, след като е пристигнала на бензиностанцията в предаването „На Фокус” по NOVA.
 
„Нито съм била там, нито имам представа какво се е случило. Стрелбата не е свързана с мен. Аз просто отидох да взема автомобила на Георги от брат му. Трябваше да пътувам с тази кола на участие и го бях помолила да я остави на конкретното място”. 
 
„В първия момент слязох и видях, че има полиция. Моят приятел не беше там, когато отидох. Взеха ми документите, казаха ми нищо да не пипам. Стоях и чаках да бъда разпитана за нещо, на което не съм присъствала".
 
По думите й семейството на Георги Йомов е изключително спокойно.
 
„С него сме заедно от година и половина. Приятелят ми е кротък. Баща му също е изключително възпитан. Не съм знаела, че притежава пистолет”, допълни тя.
 
Повече гледайте във видеото