ЦСКА не може да бъде разрушен и убит. Това сподели Валентин Антов в интервю за Канал 3. Той разказа за усещането да поведе "червените" като капитан и разкри любопитни неща от "кухнята" на отбора.

"Струва ми се като предишен момент от времето, когато като 14-годишен получих капитанската лента на ЦСКА. Ние показахме, че този отбор няма как да бъде разрушен и убит. Ние сме тук и се борим за шампионски титли, Лига Европа, слава и чест. Връщаме се там, където ни е мястото", започна той.

"Като знаеш какви хора са носили капитанската лента на ЦСКА, това ти дава цел и мотивация. Аз се опитвам да съм лидер, но всеки в този отбор е лидер и помага напред. Нямам любимец от историята на ЦСКА, защото историята е толкова дълга, има толкова успехи и личности. Взимам позитивните страни от това, което съм видял", разкри Антов.

"Не е лесно да играеш за ЦСКА, това е един от най-големите отбори в България. Както виждате, в последно време не толкова юноши на отбора успяват, но това не е по вина на клуба. Това си зависи от всяко момче", продължи бранителят.

"Всеки българин знае, че ЦСКА е най-големият отбор. Чужденците го виждат. Ако не го знаят, им се казва", допълни още младокът.