Новият наставник на ЦСКА – Александър Томаш, направи интересно изказване след първия си мач начело на „червените”. За негово разочарование обаче, ЦСКА допусна четвърто поредно поражение, като този път столичани отстъпиха на Ботев Пловдив. Гостите се наложиха с 1:0 на стадион „Локомотив” в „Надежда”.

„Няма как да съм доволен, когато ЦСКА не побеждава. Независимо как си играл, в ЦСКА са важни резултатите. Няма как да съм доволен, казах го и на футболистите, бях малко остър. Ако в ЦСКА има хора, които живуркат, тези хора трябва да напуснат по най-бързия начин. Това ще си остане вътре в кухнята. Трябва да променим някои мнения в медийното пространство за ЦСКА”, каза треньорът на „червените”.

„ЦСКА е институция, ЦСКА е нещо голямо и никой не е по-голям от клуба. Нито футболист, нито треньор. Когато ЦСКА е заявил нещи като клуб, всеки трябва да се съобразява с това.
Не искам да гледам назад. Нормално е сега да се оправдая с подготовки и такива неща, но не ще гледам напред, ще работя, ще отдам цялото си сърце, както винаги съм го правил, само че този път ще бъда максимално концентриран и ако има хора, които живуркат, те не са за ЦСКА”, допълни Томаш.

подкрепя българския спорт