Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана бесен след съдийските отсъждания на Ивайло Стоянов при загубата на неговия тим с 1:2 срещу ЦСКА в последен мач от 30-тия кръг на efbet Лига. 

"Смърфовете" поведоха в средата на второто полувреме, но след реализирана дузпа от страна на Тиаго и неправилно отменен втори гол на домакините, момчетата на Стамен Белчев се домогнаха до победен гол в края. Акрапович беше видимо бесен на взетите от Стоянов решения с оглед развоя на крайния резултат на мача. 

36 снимки

„Локомотив винаги ще изглежда добре с мен начело. Трябваше да си променя напълно плановете, заради болните от коронавируса. Справихме се отлично, защото доминирахме над ЦСКА и бяхме ощетени от съдията. Близо съм до сълзи, как да анализирам мач, в който съдията помага на отбор, който има един играч, струващ колкото целият ми отбор. Този, който се опитва да направи нещо с малко средства, винаги е ощетяван. По този начин не може да напредне българският футбол. Това е недопустимо. Играхме със 7 юноши, на които не им знаех позициите на игра до вчера", започна бесният специалист. 

„Аз не съм човекът, който трябва да ви казва защо така се случва. Утре трябва да се пише навсякъде за този скандален мач. Бях подразнен от дузпата, нямаше такава. Отмениха ни и чист гол.

„Работихме честно, имахме добра подготовка. Нямам магическа пръчка, с която да изстискам всичко от тези момчета. Трябва тепърва да вдигам тези момчета, защото новият шампионат започва скоро отново. Момчетата за фантастични и по този начин да им бъде отнет успехът е срам“.

„Изобщо не ни се отразиха липсващите, това е комплимент за момчетата на терена. Ако бяхме вкарали втори гол, то щяхме да спечелим. Нямаше разлика с финала с ЦСКА, освен, че ние играхме с втория отбор. Те бяха със същия отбор, както тогава, а сега бяха по-слаби.

„Няма как да анализираме коронавируса. Имам 9 играчи в карантина. Как да направя подготовката е големият въпрос, но ние отново ще го направим и ще изглеждаме добре“, завърши с високо вдигната глава тирадата си Акрапович.