Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович направи своята оценка след края на мача с Локомотив София (3:1). Босненецът акцентира, че има желание Бисмарк Чарлс да остане в тима и ще се водят разговори. Акрапович също така отличи лидерските качества на Жорди Кайседо, смятайки, че той е достатъчно класен за ЦСКА.

„Когато биеш, винаги си по-доволен, но имаше неща, които можехме да правим по-добре. Имахме отсъстващи, но малките неща трябва да сме по-добре. Първата част водихме само с гол, но второто се поправихме и вкарахме нови два гола. Локо София имат силен отбор. Неудобни са и влизат добре в единоборствата. Може би заради това играчите се пазиха повече, а през първото полувреме бяхме не толкова дейно, но после обърнахме събитията”, каза Акрапович.

Антон Узунов
45 снимки

„Общата оценка е добра за отбора. Имаме стил на игра и неща, които искам да виждам. Запознахме се още повече, след като в края на миналата година всичко беше набързо. Сега имахме време и съм доволен от подготовката. Освен Джеферсон, който се контузи, а другите са здрави, което ме радва. Готови сме за старта на сезона”, коментира Акрапович.

„Ние трябва да свършим нашата работа и да чакаме противниците да грешат. Не ние да не побеждаваме, а да се надяваме на другите. Трябва мотивация, а ние я имаме. Кайседо е много здрав и трудно може да му се вземе топката. Има хубава скорост, търси правия път към вратата. Вкара един гол, беше близо до други за толкова малко време. Натискаше много защитата им и съм доволен от това, което показва. Представянето му на терена е на лидер и това ми харесва. Радвам се, че е при нас. Аз взех решение за Чарлс и искаме да го привлечем. Говорих с Дани Ганчев и ще опитаме да го вземем”, каза още босненецът.

„Няма как да подценим Славия. Вижда се, че последните мачове, които играхме срещу Пирин и Локо София – излизаме да свършим нашата работа. Този, който подценява, ще има проблем”, завърши Акрапович.