Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана доволен от победата с 1:0 над Етър на стадион „Българска армия”. Единствения гол за успеха на „червените” вкара резервата Рафаел Енрике, секунди, след като се появи в игра през втората част.

„Знам за качеството на играчите си, знам кога ще вкараме гол, и кога няма. Играчите се притесняват, когато не са вкарвали в два поредни мача. Показахме днес добри неща.Трябваше да правим играта, а те да рушат. Справихме се много добре”.

„Най-трудно е да вкараш, най-лесно е да допуснеш. Ако позволиш на противника да ти направим контраатака. Трябва голяма дисциплина в защита. Връщахме се назад. Беше много трудно за мен с контузиите. Амос Юга имаше проблеми. Същото се случи и със Занев. Чакаме и Пеняранда. Техните контузии не са такива, че да отсъстват по един месец, но са такива, които не им позволяват да играят и не мога да рискувам”.

„Винаги смяна на треньора не е добро нещо отбора. Жал ми е за този човек. Защото той  един от най-качествените треньори. Успя да изгради ново лице на Ботев Враца. Жал ми е за толкова добър треньор, че напуска. Ще се концентрираме за мача в четвъртък”.