Акциите на ЦСКА се подаряват без пари, а клубът е финансово обезпечен до края на сезона. Това обяви изпълнителният директор на „червените“ Пламен Марков.

„Има няколко акцента - в близките две седмици нашите собственици ще изчистят задълженията, които ЦСКА има към техни фирми, за да може клубът да е начисто от финансови ангажименти към Ганчев и Инджов. Това е важен момент, който държах да съобщя“, добави той.

Антон Узунов
4 снимки

„Акциите на клуба ще бъдат подарени на желаещи да ги имат, така че всеки, който желае да продължи да издържа ЦСКА и да се грижи за съществуването на клуба, ще има тази възможност – на безценица, да ги получи. ЦСКА и собствениците гарантират, че финансите на клуба са стабилни, а отборът ще може да завърши сезона без финансови тревоги. Това е важно с оглед всички състезатели, ръководство и служители в клуба – да не се притесняват за техните ангажименти и договори до края на сезона", допълни изпълнителният директор на клуба", потвърди Марков.

Lap.bg
7 снимки

„Клубът е финансово обезпечен. Няма да има сътресения на този етап поне до края на сезона и футболистите, и треньорският щаб ще продължат да си получават възнагражденията, както е по техните договори. Това е един от важните акценти, на които аз обърнах внимание. Утре ще се видя с тях, за да им го кажа лично“, каза още Пламен Марков.