Адвокатът на Левски Иво Ивков заяви пред "Актуално Студио Дерби", че към момента състоянието на клуба на правния фронт е стабилно. Специалистът заяви, че до момента по различните дела срещу Левски е спестена сериозна сума, която държи клуба в добро положение. Отделно той спомена, че за момента не е водил никакви разговори с ръководството на "сините" относно възнаграждение за самия себе си. 

LAP.bg
16 снимки

"Много съм радостен да видя поведението на публиката на Левски през последните седмици. Това трябва да е ролята на всички почитатели", започна Ивков. 

"Опитваме се да намалим разходите на Левски максимално, на първо време като забавим протичането и свършването на делата. Успяхме да го постигнем с казуса на Делио Роси".

„В момента водим дело за друг футболист, където ще трябва да платим около 20 хиляди франка, за да продължим делото още поне 6 месеца. Ще загубим още дела, но идеята е да намалим до минимум разходите и за момента успяваме“.

„Делото срещу Делио Роси беше ключово да бъде спечелено, тъй като сумата беше внушителна с оглед на ситуацията в клуба към този момент. Делото продължава, но спечелването на първата инстанция беше много важно“.

„В момента се опитвам да върша работата си, без да задавам въпроси за възнаграждения. Правим каквото можем за клуба ни“, завърши той.