Избраният за футболист номер 1 на 23-тия кръг Ивайло Димитров от Славия сподели, че проблемите на Левски в момента не помагат по никакъв начин на българския футбол. Той също така сподели, че не му е приятно от наредбата мачовете от efbet Лига да се играят пред празни трибуни. 

11 снимки

„Няма отбор, в който не бих играл. Аз съм професионалист и не изпитвам никаква омраза към никой клуб", започна Димитров. 

"Можеше да бием Левски с 4-5 гола, със сигурност. Аз имах 2 положения, Филип Кръстев също. Нещата, които се случват в Левски не са добри за българския футбол. Футболистите си личи, че са нервни и припряни, още като поведохме си пролича напрежението“. 

„Това е голям проблем в Левски и ЦСКА. Личи си, че има натиск за резултати и затова не се представят добре. При тях всичко е на всяка цена. При нас няма такива неща, играем без напрежение и затова постигаме по-добри резултати“. 

„На никой футболист не му е приятно да играе пред празни трибуни. Футболът е направен за хората, за феновете. Не е приятна ситуацията, но мярката е за добро, тъй като не трябва коронавирусът да се разпространява“, завърши нападателят на Славия.