Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков беше един от специалните гости на представянето на книгата "Червената одисея - 25 истории за ЦСКА в Европа".

Той поздрави авторите на изданието и коментира въпроса с издаването на виза, с която да се разреши реконструкцията на стадион на ЦСКА "Българска армия".

"Документите са подготвени, внесени са. След като желаем виза за проектиране, естествено, че е помислено предварително по въпроса за финансите. Трябва да се издаде виза за проектиране, която да осмисли по-нататъшните планове с реконструкцията на "Българска армия", заяви той.

"Главният архитект трябва да се произнесе до месец, но се надяваме това да стане по-рано, за да можем да подготвяме следващия набор от документи, необходим за цялата процедура".

"Доста време мина, откакто се класирахме за последно на Европейско. Не съм селекционер на националния отбор. Не съм запознат със задачите, които Балъков дава на отбора. Виждам, че е трудно да се формира силен отбор, но по този въпрос съм говорил преди много време", завърши Марков.