Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов - Гонзо е убеден, че тимът на Бруно Акрапович може да продължи с успешното си представяне този сезон. Както е известно, Локомотив приема ЦСКА в среща от 13-ия кръг на футболното ни първенство в неделя от 17.45 часа в Пловдив.

"Готови сме за мача с ЦСКА. Локомотив има всички предпоставки да изиграе един добър мач и да спечели срещу ЦСКА", сподели Георги Иванов пред БНР.

"Предимство е като си домакин, особено като играем пред нашите фенове. Всичко обаче зависи от футболистите и дано те са готови за мача. Досега това, което е показал Бруно Акрапович, заслужава уважение. Не случайно сме на това място в класирането. Той си заслужи новия договор с клуба. Ние ще играем и за купата, и за първенството. За купата играем с Литекс, а в първенството сме с равен брой точки с Левски. Играем мач за мач, а ще видим какво ще стане накрая”, сподели още спортният директор.

„ЦСКА може да е в криза, но това няма да ни направи срещата с тях по-лека. Работим по селекцията. Имаме набелязани две имена за привличане. Стивън Езе сигурно ще напусне, Георги Илиев обяви своето отказване. Трябва да вземем играчи, които да подобрят нивото на отбора или поне да остане същото. Преди паузата бяхме в добра серия и сега съжаляваме, че дойде паузата", каза Георги Иванов.