Един от героите за ЦСКА при равенството 2:2 с Лудогорец - Жул Кейта, сподели, че е неговият тим е изиграл достатъчно добър мач, за да си заслужи пълният конплект точки на "Българска армия". 

Кейта се отчете с изравнителния гол за 1:1 в 71-та минута и като цяло по време на целия двубой терорирзираше противниковите защитници със скоростта и маневреността си. Самият той признава, че състезателите на "орлите" вероятно не го познават достатъчно добре и затова са имали толкова трудности с опазването му. 

„Срещу шампиона на България постигнахме един позитивен резултат. Стана един много качествен сблъсък между два качествени отбора, но съжаляваме за изпуснатия шанс“, започна крилото. 

„Ще работим повече за бъдеще, за да печелим подобни мачове. Имаше малко умора след мача в четвъртък, но мисля, че можеше да бием. Щом наставникът ми гласува доверие, то аз трябва да се постарая да го оправдая“.

„В началото беше много оспорвана срещата и нямаше как да се изявя на такова ниво. През втората част треньорът ми даде някои наставления и включих на по-висока предавка и нещата станаха по-лесни“. 

„Можеше да бъде отсъдена дузпа при ситуацията през първото полувреме. Мисля, че защитниците на Лудогорец не ме познават и подцениха скоростта ми“. 

„Много съм щастлив в такъв голям клуб като ЦСКА. Всичко ме приеха добре и оттук насетне е моя задача да оправдая доверието на ръководителите на клуба. Мисля, че ще заиграваме все по-добре. Искам да поздравя и феновете, които създадоха великолепна атмосфера, която ни помогна да спечелим“, завърши Кейта.