Ферарио Спасов вече дебютира повторно като треньор на Ботев Пловдив с победа 3:1 над Царско село в контрола, играна в събота. Той смени на поста Желко Петрович и разкри, че се е разбрал за отрицателно време с боса на "канарчетата". Досега Феро беше шеф на школата на "жълто-черните".

"Всичко е уточнено относно договора ми и на моя щаб. Трябваха ни 5 минути с г-н Самуилов да се разберем. Това обаче е на заден план. На първо място отборът трябва да намери своя облик и да радва хората, а не да ги огорчава", заяви Феро пред "Пловдив Дерби".

"Ако кажа нещо, ще хвърля сянка върху хората, които са се занимавали преди мен. Това не е в моя стил. Изводите сме ги направили, предстои ни много работа. Момчетата тренират с настроение и мисля, че ще се справим", заяви още той и коментира мача с Царско село.

"Не се заблуждавам с победата. За мен беше важно как ще се представим след интензивна седмица като тренировъчен процес. Мачът премина в добро темпо, Царско село ни постави и под натиск. Пак казвам, не се заблуждавам, че с няколко тренировки може да се промени много", допълни Спасов.