Етър няма да може да разчита за мача срещу Черно море на капитана си Иван Стоянов, който получи травма при гостуването на Левски. Другият отсъстващ е възстановяващият се все още таран Иван Петков. Дани Младенов и Яни Пехливанов обаче са възстановени, а след наказание се завръща и Здравко Илиев.

Мачът с варненци е възлов за Етър, който ще търси победа след двете поредни загуби у дома. "Тежък мач срещу много сериозен противник. Излизаме за победа на всяка цена. За разлика от мача с Левски, искам да видя много по-агресивна игра срещу "моряците" и ако можем, да спечелим", коментира старши треньорът Росен Кирилов.

Билетите за мача между Етър и Черно море ще бъдат пуснати в продажба и в новия фен магазин на великотърновския отбор, съобщиха от клуба. Двубоят е в събота от 15:00 ч. на стадион "Ивайло".

Фен магазинът отваря врати в 12:00 ч. в събота, като ще бъде зареден напълно с фланелки, анцузи и други артикули на клуба. Капитанът Иван Стоянов на място ще раздава и автографи след 14 ч. за всички, които си купуват артикули с клубното лого. В 13:30 ч. отварят двете каси от северната страна на стадиона и тази в южната, която ще продава билети на привържениците на Черно море. В същия час ще бъдат отключени и входовете на стадиона. Паркингът от северната страна ще бъде затворен за автомобили още в сутрешните часове на 9 ноември.