Бившият акционер на ЦСКА Емил Димитров коментира пред "Тема Спорт" позицията на "Сектор Г" и представянето на отбора до момента.

"Фенклубът на ЦСКА наброява около милион и половина души. От тях никой досега не ми се е обадил да ми каже: "Абе, дай да махнем Люпко". А когато Люпко казва, че половината футболисти не са играли, значи или тези играчи не стават за ЦСКА, или правят организация да махнат треньора. На мен ми намирисва на чист бойкот. Може да си говорим каквото искаме, но е факт, че Люпко е ставал европейски клубен шампион. Значи той познанията ги има. Ако на някой Люпко не му харесва, има право да не ходи на стадиона. Но фенклубът на ЦСКА не е една определена група хора, а повече от милион души", каза Димитров.

"Гледах мача с Берое и видях бездушна игра. Много от футболистите все едно ги нямаше. Евандро например - не казвам, че е нарочно, но може много повече. А за мен Али Coy чисто и просто няма качествата за ЦСКА. Той ще е много добър в Дунав или Витоша, но не е за ЦСКА. За първи път си казвам публично мнението, но така мисля аз. Може да има желание, но не и качествата, за да играе в този отбор. Ако това е повод за критика към Стойчо Стоилов, бих я подкрепил. Като изгонят Люпко, ще дойде следващият, който може пак да не им изнася на футболистите. Видяхте в Лудогорец как играчите изгониха треньора", допълни той.

"Не съм адвокат на Стойчо Стоилов, но той за липсата на трофеи в последните години има вина 20 процента. Истината е следната - добрите играчи струват пари. Взимайки свободен агент, е ясно, че го правиш с някакви компромиси. ЦСКА е такъв отбор, че публиката си иска титлата винаги. Явно сега нямаме необходимата класа. Друг е въпросът в какви мащаби му е позволено на Стойчо да работи чисто финансово", каза още Димитров.