Новото попълнение на австрийския Щурм Грац - Кирил Десподов се прибра в България. Националът разкри пред Канал 3, че не е имало вариант да се завърне в ЦСКА. Той е избрал Щурм, защото те са били най-настоятелни и няколко пъти са повишавали офертата. Десподов е на мнение, че има място в състава на Каляри.

"Не е имало вариант да се върна в ЦСКА. Не съм го обмислял изобщо. Разбрахме се с Каляри, че искат да ме пуснат  под наем. Имаше голям интерес, но Щурм Грац бяха най- настоятелни. Четири пъти променяха офертата, за да може да покрият изискванията ми. Имаше сериозни оферти с големи параметри от Холандия, Франция и Турция”, коментира нападателят.

 „Аз избрах най-добрия вариант за мен. Те показаха, че ме искат и ще бъда важна част от отбора.  Ел Маестро също е една от причините да отида там. Смятам, че имам място в Каляри. Сега се концентрирам върху Националния отбор. За всеки футболист е мечта да играе на „Уембли”", завърши Десподов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.