Съвместната кампания на ПФК Левски и Тръст "Синя България" „Учи с Левски" получи своя официален старт през уикенда, а на „Герена“ се стекоха близо 50 деца и техните семейства. Те се срещнаха с изпълнителния директор на клуба Павел Колев, а темата, по която протече бе свързана със създаването на Левски и първите години от неговото съществуване. Задачата на децата бе да взимат участие - да отговарят на въпроси или да задават такива.

Както вече обявиха от Левски, събитията от кампанията, обърната изцяло към най-малките, ще се провеждат преди всеки домакински двубой на стадион „Виваком Арена “. На тях децата ще получават селектирана информация, поднесена с интерактивна част, целяща да ангажира тяхното внимание и да събуди интерес в тях относно историята на клуба и на всички българи, обвързали живота си с него.

Срещите ще са насочени към деца до 12-годишна възраст и ще протичат за около 45 мин., така че да им бъде забавно, приятно и комфортно.



Следващата среща от кампанията „Учи с Левски“ ще се проведе преди домакинския мач с Арда, а допълнително от клуба ще обявят подробности за темата, специалния гост и мястото на срещата ни.