Остават броени часове до 20:30 часа, когато ЦСКА приема Зоря Луганск в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Преди началото на срещата от ЛЕ, известният роден привърженик на футбола Кирил Евтимов се срещна с треньора на Зоря украинеца Виктор Скрипник и помощник треньора на Зоря Луганск - родния перспективен специалист Веселин Бранимиров. 

По традиция Кирил подари бутилка марково родно вино на Скрипник с пожелание въпросното да му служи като утеха след поражение от ЦСКА тази вечер. Евтимов и Бранимиров подържат добри отношения от много време насам, още по времето когато Варненския Неста беше играч на Нефтохимик. Човека в кадър изненада бившия треньор на Поморие с екип на Нафтата от преди 15 години, което видимо развълнува специалиста.

Бранимиров е споделил пред Евтимов, че в Зоря са доволни, че ще гостуват на "Васил Левски", а не на "Българска армия", тъй като атмосферата на "Армията" е определена от него като изключително трудна за визита в европейски спор. Варненецът подари екип на Зоря на Евтимов и му предостави покана за ложата на украинците на стадион "Васил Левски", но бургазлията въпреки приятелството е категоричен, че ще подкрепя българския отбор по пътя към плейофа за Лига Европа.

Както стана известно, Виктор Скрипник и Веско Бранимиров миналата година изведоха Рига срещу ЦСКА в пресявките на Лига Европа, като "червените" триумфираха след драматична развръзка.