Отборът на ЦСКА ще излезе тази вечер срещу Зоря Луганск изцяло в червено, в любимия за феновете титулярен екип. Това съобщават от щаба на клуба. Съперникът от Украйна ще е изцяло в черно.

Тази вечер в 20:30 часа на Националния стадион ЦСКА се изправя срещу своя съперник в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Делегатът на срещата Едуард Киндъл (Лихтенщайн) инспектира "Васил Левски" и постави отлична оценка на условията, които предлага съоръжението. Той похвали домакините за перфектната организация за мача по време на техническата конференция, пише в официалния сайт на ЦСКА.

Четиримата съдии са от Швейцария - Сандро Шерер (главен), Стефан Де Алмейда (първи асистент), Беким Зогай (втори асистент), Лионел Чуди (четвърти). Сокол Яречи от Албания ще бъде съдийски наблюдател.

На Националния стадион хиляди фенове ще подкрепят любимия отбор. Входовете ще отворят в 18:30 часа. 

Цените на билетите са:

- Сектор А - 20 лева

- Сектор В - 10 лева

- Сектор Г - 10 лева

- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Билетите са налични на касата до фен магазина на "Армията", както и в мрежата на БестТикетс - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец".

Касите на Националния стадион - пред сектор "А" и на езерото "Ариана", ще отворят в 17:30 часа.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от цената на билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК на касата на "Армията". В продажба във фен магазина са и официална програма и значка за двубоя. Програмата е 12 страници и е на цена 2 лева, а значката струва 5 лева.