Корица №1 в Англия за 2009 година ще украси второто издание на FourFourTwo България, което ще излезе на пазара на 6 май. Наградата е присъдена за страхотната фотосесия на суперзвездата на Барселона и Аржентина Лионел Меси, направена специално за английската версия на изданието. Разбира се, на страниците на FourFourTwo България присъства обширен материал за дребничкия маестро, а като допълнение към него има репортаж за квартала, в който е израсъл в Буенос Айрес, и кратко интервю с мама Меси.

В майския брой на списанието присъстват и интервюта с лидерите на английския национален отбор, които говорят за предстоящото световно и надеждите на цяла една нация да стъпи отново на върха след 44-годишно очакване. Традиционната рубрика на халфа на Левски Седрик Бардон пък е посветена на краха на английските клубни тимове в Шампионската лига.

Естествено, не липсва и традиционното допълнително издание – 32 страници за последното световно с участието на българския национален отбор: Мондиал’98 във Франция. И ако споменът за славата на петлите не е достатъчна на читателите, то в основното тяло на FourFourTwo те могат да намерят деветте неща, които правят Бразилия страшилище; както и рецепта за покоряване на световния връх, дадена от хората, стигали до златото на мондиали.