Новият директор на детско-юношеската школа на ЦСКА Спас Джевизов даде ясно да се разбере, че „простотиите, които убиваха“ феновете на клуба „спират с неговото идване“. Той заяви, че вече ще се говори само за работа.

„Много добре знаете какво е за мен червената звезда. Това е животът ми, така че приех нещата с голямо удоволствие. Искам първо да променя тези простотии, които убиваха всички нас, за злоупотребите и така нататък. Това спира с моето идване тук. На момента, на секундата. Край. Сега вече ще се говори само за работа и за нищо друго“, зарече се Девизов.

„До десетина дни, аз ще обява, имам разговори с хора, които ще решат проблемите с терените, и игрищата на които ще играем официалните си мачове. Не съм на 100 процента сигурен, но до десетина дни ще обява къде ДЮШ на ЦСКА ще играе и тренира. Моята работа е организацията на ДЮШ и представянето. Не финансовото обезпечаване на ДЮШ. Имам уверението, че ще започне да се плаща и навреме, за да имат мотивацията да работят“, каза още той.

„Поздравихме се с Джони Велинов, нямам нищо против този човек. Няма да се оправдавам и с това, което заварвам. Оттук нататък, отговорността нося аз, а Джони Велинов остава на работа“, допълни той.

„На първо време ще си реша проблемите. Не мога да оставя децата да се мотат насам и натам, да играят на сгурия и така нататък. Ще е хубаво ако можем да решим генерално проблема с базата. Това не зависи само от мен, а от много други неща. Много е трудно да се говори за връщане на позиции. Ще се опитам да подобря нещата. Видях класирането, виждам колкото са изостанали отборите. Не мога да говоря за постижения, на този етап. Но нещата ще се променят към добро“, каза още новият шеф на ДЮШ в ЦСКА.

„Ще бъда радостен, ако наши деца получат това доверие и заиграят като основни футболисти в първия отбор на ЦСКА“, завърши Спас Джевизов.