Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев даде интервю пред вестник "Труд", в което сподели очакванията от новото предизвикателство пред себе си като треньор и шеф на школата на четвъртодивизионния отбор Царско село. Янчев освен това сподели мнението си за отбора на ЦСКА във В група и призна, че все още често се сеща за случилото се в клуба в началото на годината.

"Прекалено често. И е доста болезнено. Но не е измислена машина на времето, за да се върнем назад", заяви Янчев, според когото всеки е бил наясно, че в ЦСКА има нещо гнило. "Всички го разбраха. Дори тези, които бяха против нас в началото на годината. Бих казал така - вътрешна битка за надмощие попречи на ЦСКА да стане шампион."

"Радвам се на победите дори във „В“ група. Където и да е, важно е да се побеждава. ЦСКА е добре окомплектуван отбор и това се видя в първите два мача."

А относно проекта Царско село, на който ще бъде начело, Янчев разказа: "Готов съм с новото предизвикателство. Най-важното е да работиш с настроение и ентусиазъм. На втори план остава какъв е отборът и дивизията. Ясно ми е, че няма да съм в ЦСКА."

"Наясно съм, че ще е доста трудно. Колкото по-надолу слизаш в дивизиите, толкова по-тежко става. Но аз тепърва започвам в треньорската кариера и е добре, че стартът е от най-ниското стъпало."

"Тепърва ще изчистваме състава. Когато си голям клуб с традиции, привличаш по-лесно футболисти. Но пък моят отбор има и предимства. Там ще могат да се докажат играчи, които не са успели в професионалния футбол, но обичат играта. Освен това всеки ден ще бъдем на хубави терени. Собственикът Стойне Манолов е направил една от най-добрите бази в България. Имаме три естествени и два изкуствени терена. Със сигурност в отбора ще дойдат и познати на обществеността имена, които са играли не само в България", допълни Янчев, който освен това ще наблюдава тренировките на децата от школата и ще води някои от тях.