Големият Стилиян Петров за пореден път благодари на всички за подкрепата около "Мача на надеждата", който той организира. Благотворителният двубой срещу чуждестранните звезди завърши при резултат 3:3, а Стенли изигра по едно полувреме и в двата състава.

"Възхитен. Всичко това което видях - една много силна и емоционална България. Комуникирам постоянно с Петър Хубчев, знам какво представлява тази подкрепа. Днес България показа една позитивна страна. Беше малко по-емоционално за мен, но това което усетих е, че всички тези спомени и работата ми през годините...днес беше последното сбогом с българските фенове, че са ме подкрепяли, а аз съм ги радвал с каквото мога. Днес видяхме обединени хора на терена и извън него", започна той.

start-photo.bg
25 снимки

"11 години по-късно, не знаех дали ще играя отново, дали ще мога да си кажа сбогом с българска публика, но днес бях част от един футболен празник и една кауза. Всички чужденци, които бяха днес, са очаровани от България, публиката и начинът, по който ние гледаме на нещата. Всички тези големи звезди ще промотират България с хубави неща", каза още бившият футболист.

"Това е трети голям мач, който правя, голям, силен и позитивен за хората, които се борят. Знам колко е важна подкрепата. Добрите хора могат да се следват, добрите хора могат да направят разликата", допълни той.

"Благодаря, България, че днес показахте, че обичате и сте единни. Мога да кажа едно благодаря на всички вас на терена и на тези пред екраните. Когато сме заедно, може да постигнем много. Благодаря ви много", бяха заключителните думи на Стенли.