Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев заяви днес, че му предстои разговор след известно време с нападателя, за да уточнят какви ще бъдат следващите им ходове. За момента обаче Данчев призова да бъде дадено спокойствие на Бербатов, който имал нужда от време за семейството си след авантюрата в Индия.

Данчев днес беше част от презентацията на поредната програма за обучение и футбол на английския Брукхаус Колидж.

На въпрос дали е възможно Бербатов да приеме предложение на български клуб, агентът с усмивка заяви, че няма как да стане. "Не мисля, че е възможно това да стане, да заиграе в български клуб."

"Нека да го оставим Митко на спокойствие за известно време. Има нужда да обърне внимание на семейството си, а какво ще прави по-нататък, ще говорим после", заяви Емил Данчев.

Попитан доволен ли е Бербатов от престоя си в индийското първенство, бившият изпълнителен директор на ЦСКА заяви: Какво значи доволен!? Той е професионалист и където е подписал договор, там трябва да играе и да си върши работата."

"Относно бъдещето му, тепърва ще разговаряме. Нека мине малко време, ще дойде и този момент за разговора."

Бивш съотборник анонимно и жестоко оплю Бербатов

След това му беше зададен въпрос и относно клуба, с който е свързан ЦСКА, както и за шансовете да спечели титлата в Първа лига, Данчев коментира: "ЦСКА направи добър отбор. В момента играта не е такава, каквато се иска на феновете, но винаги е така след тежка и натоварена зимна подготовка- отборите влизат по-бавно в ритъм. Смятам, че отборът има потенциал да се пребори за титлата. За хубаво или лошо, Левски се превърна, така че явно титлата ще се реши в двубой с Лудогорец. Но аз съм оптимист за този ЦСКА."