Да, защо не! Пробвахме всичко, а само „най-разбиращият” от всичко в държавата може да вдигне на крака закъсалия ни представителен тим! Нека за следващите квалификации президентът на най-стария столичен клуб да поеме „А” отбора ни! Доводи за това - колкото искаш! Нека се събере Изпълкома, Венци да се предложи (и без това не е от най-скромните) и да му дадат националите! Но не само мъжете! И младежите, и юношите (ама всички гарнитури). И ще станат нещата!

Сега сериозно! Честно казано, глупостите на Стефанов се изтъркаха и взеха да писват на хората! Ама в последните дни „белият” бос направо надминава себе си! Последно на мушката му попаднаха селекционера Петев и най-добрият ни футболист Ивелин Попов! Със сигурност въпросът за „дискотеките”, на които ходят заедно двамата ще е един от най-задаваните при заминаването на „трикольорите” утре за Португалия. Всъщност това кой какво прави в свободното си време, с кого и къде ходи си е негова работа! Попето обаче живее в Москва, а Петев е всеки уикенд по стадионите в България. Ами двамата да спрат да си говорят, че да е спокоен Венци! И какво лошо има в това треньорът да си говори за футбол с лидера на отбора? Ако пък г-н Стефанов има доказателства, че пишат повиквателни в нощните заведения, нека ги извади. Всъщност той обича да хвърля нещо във въздуха, а после засегнатите да доказват, че нямат сестра...

В последните дни президентът на Славия и член на Изпълкома, обясни пред всички, че Левски уговаря мачове. Ами, г-н Стефанов, след като знаете, че Левски уговаря мачове какво правите Вие като член на най-висшия футболен орган? След това разбрахме, че ще ги „види” юношеските селекционери, от които не бил доволен! Ами така де – защо да не вкара малко напрежение в отборите на Светльо Тодоров и Викторио Павлов преди важните им квалификации от Елитния кръг?! 

Всъщност някой сеща ли се кога за последно Венцеслав Стефанов е казал добра дума за някой национален селекционер? Мъри, Матеус, Любо, Петев са само част от треньорите, които бяха обиждани от президента на Славия! Викнат ли играч от неговите, атаките стихват! Изпадне ли някой от списъка, пак атака! А и това си е идеална реклама! Появява се по телевизиите, радиата и вестниците, за да не го забравим. В момент, когато управляваният от него Славия чупи рекорди по яловост пред гола!

А всъщност за да го запомним с нещо значимо, няма да е лошо да пооправи стадион „Славия”. Като започне от осветлението. Сигурно от 15 години насам при началото на всеки сезон, в големите жеги „белият” бос обещава, че от другия вече ще има мачове на „Овча Купел” и по тъмно, и по хладно! Само че дали става дума за основния терен -никой не знае! 
Ако целта наистина е да се рестартира футбола в България, няма да е лошо хората, които го правят, да се научат на европейско поведение. Слава Богу, голяма част от тях го правят! Г-н Стефанов изостава сериозно.... Колкото далеч е Лом от Лондон.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS