Най-многобройният фен клуб на чуждестранен отбор в България, този на лондонския Арсенал (ASCB), започва партньорство с международна компания за онлайн залагания, което ще донесе на членовете на организацията възможност да спечелят страхотни награди още тази събота по време на голямото дерби на северен Лондон.

"Наградите, които всеки от нашите членове може да спечели, са фланелка на  отбора и футболна топка и двете подписани от всички играчи на клуба", заяви специално за Гонг Петко Александров, член на УС на ASCB. 

"Компанията е основен партньор на Арсенал от няколко години, но за първи път правят подобна организация с чуждестранен фен клуб, което е изключтелен комплимент за активната ни работа през последните години. Фланелката ще разиграем в бар „Гарванът и гюлето“, където традиционно се събира софийския ни клон, а топката на нашата Фейсбук страница -https://www.facebook.com/arsenalbulgaria/. 

От Лондон специално за събитието  ще пристигнат двама представителите на компанията, които лично ще наградят победителя, а имаме обещанието, че на място ще се случват още интересни неща. Така че каним всички наши членове както и всички привърженици на Арсенал тази събота от 14:30 часа в безистена на ул. „Позитано“ №3 да подкрепим отбора на сърцето ни, а някой ще си тръгне с фланелка на отбора, подписана от всички футболисти.

От ASCB съобщиха също, че касичката на Animal Rescue Sofia отново ще бъде в бара, за да затвърди традицията „изпий една бира по-малко, помогни на приятел в нужда“.