ФК Хебър очаква с интерес решенията на Дисциплинарната комисия при ЗС на БФС относно отминалия мач с Банско в Пазарджик, завършил 1:0 в Пазарджик в 4-ия кръг на Югозападната Трета лига, пишат от Пресслужбата на клуба.

"Веднага след края на първото полувреме футболисти на Банско и хора от щаба на отбора обградиха главния съдия Тихомир Алексов и го засипаха с обиди и заплахи за това, че дал дузпа за домакините. Повече от 3 минути реферската бригада не можа да се прибере до съблекалните заради „заграждането” от страна на „козлите”.

Само намесата на полицията даде възможност на Алексов и колегите му да отидат безпрепятствено в стаята си. Същата ситуация се повтори и след края на мача.

От ръководството на Хебър останаха изумени от твърденията на колегите си от Банско относно случилото се на стадиона в Пазарджик", пише в съобщението.

"Тези хора явно са били на друг мач. Говорят, че дузпата били измислена и че нарушението било извън наказателното поле. Това е смехотворно. Нека първо си прегледат видеозаписа и после, ако имат очи да говорят. Относно фактът, че от началото на сезона за Хебър за отсъдени 4 дузпи, каква вина имаме ние. Като има нарушения за дузпи да не ни ги свирят ли", попитаха риторично от управата на 100-годишния клуб. 

източник: ФК Хебър