Звездният “Отбор на сърцето“ ще се състезава в подкрепа на благотворителната кауза на празничните герои.

Музикантът Лео Бианки, създател на любителския клуб „Отбора на сърцето“ и Росица Томова от Holiday Heroes обявиха, че ще си партнират. Това се случи по време на детския футболен лагер Milan Junior Camp в София. „Досега бяхме рамо до рамо с Фондация "Димитър Бербатов". 

Намерихме още една прозрачна фондация и от днес ще помагаме на каузата им, като играем благотворително", анонсира партньорствто с Холидей Хироус капитанът на „Отбора на сърцето“ Лео Бианки. 

„Отборът на сърцето“ е основан преди три години от чаровния италианец, а част от него са са известни личности от българския шоубизнес и спорт. Те участват в благотворителни футболни срещи срещу общински, корпоративни, частни, аматьорски и ветерански клубове в цялата страна, като събраните средства се даряват в подкрепа на избрана от тях кауза.

Сред звездите в „Отборa на сърцето“ са Спенс, Румънеца и Енчев, Ники Кънчев, Димитър Рачков, Дичо, Жоро Янев, Ники Илиев, Мария Илиева, Симона Пейчева, Вяра Атова, Златка Димитрова и много, много други.